Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére. Elkészítés: a kását alaposan keverje el forró vízzel vagy rizsitallal. 1-2 perc után fogyasztásra kész. Allergén információ: Gluténmentes Vegán Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1438 kJ / 340 kcal Zsír: 3,1 g amelyből telített zsírsavak: 0,7 g Szénhidrát: 63 g amelyből cukrok: 1,1 g Fehérje: 13 g Só: <0,01 g
Összetevők és további információk Összetevők: hajdinakása (bio, gluténmentes) A hajdina gluténmentes, így a gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Értékes beltartalmának köszönhetően ajánlott többek között azoknak is, akik szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, vagy az emésztésükre szeretnének jobban odafigyelni. Tápanyag adatok (100 g termékben) Tápanyag Átlagos mennyiség Energiaérték 1425 kJ/340 kcal Zsír 1,7 g – amelyből telített zsírsavak 0,3 g Szénhidrát 71 g – amelyből cukor 0,4 g Fehérje 9,1 g Só 0,005 g
Kérjük ellenőrizd a termékleírást!